L’Associació A·Plec de plegadors educadors planifica enguany una Gran Festa del Plegat.

Aquesta activitat serà gratuïta i oberta a tots els públics, serà preparada i animada per participants a les Jornades A·Plec, que posaran en pràctica els coneixements didàctics apresos.

Per a participar a la Festa, el primer que caldrà fer és plegar un Passaplec (una mena de passaport plegat) que permetrà posar el visat de cada activitat realitzada. A partir d’aquí cada visitant es podrà guarnir amb les peces més importants del vestit per poder anar de festa, plegant un barret, unes ulleres i un ventall. Tothom podrà participar a una pila d’activitats individuals i happenings col·lectius per divertir-se i passar-s’ho bé, on el plegat es fusionarà amb els sentits, els jocs o les arts, entre altres àmbits.

Un precedent inspirador de la idea d’aquesta Festa del Plegat ha estat la Festa del Dibuix que es realitza cada any a Badalona, on el dibuix es fusiona també amb diverses propostes artístiques, i on per tercer any consecutiu l’Associació A·Plec de Plegadors Educadors hi participa activament. Aquí mostrem algunes imatges de l’espai Pintaplec a l’edició de la Festa del Dibuix d’enguany al Parc de Can Solei, a Badalona: